• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura Torna Leonmanso a Formentera

Torna Leonmanso a Formentera

foto 2021 leonmansoEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, informa que el proper divendres dia 9 d’abril tendrà lloc el concert de Leonmanso al pati del Centre Antoni Tur “Gabrielet” a les 20.00 h. L’aforament serà limitat, l’entrada és gratuïta, els interessats poden reservar les entrades a reserves@conselldeformentera.cat fins el dijous 8 d’abril a les 10.00 h.

La consellera de Cultura, Susana Labrador, ha destacat que “aquest concert s’emmarca dins les propostes culturals organitzades pel Dia de les Illes Balears d’aquest 2021, unes activitats que es reactiven després de l’ajornament de tota la programació durant el mes de març a causa de la pandèmia”. Cal destacar que a l’espectacle es respectaran totes les mesures de seguretat.

Leonmanso
Llure Marquès és Leonmanso. Va començar a compondre temes propis fa més de 15 anys. L’any 2008 es presenta al concurs de maquetes Rec-Play organitzat per IB3 i acaba finalista de les categories de rock contemporani i creativitat en català. De la segona, en surt guanyador, la qual cosa el permet enregistrar el seu primer disc Rinosaure. L’any 2014, sota la producció de Quim Torres (Delèn), grava el seu segon disc, Jardins de brutes basses. El 2018 surt al mercat Escolta com sona es teu pols, el seu tercer disc ple de cançons imprescindibles.

Leonmanso és el músic que convidaries a la teva festa d’aniversari, a l’hora de fer el dinar o en el moment d’anar a dormir perquè et composàs una cançó per a l’ocasió. Ell canta a tot i per a tothom. Per això, a vegades, sembla que el món sigui com les seves cançons i no al revés, segons recullen des de la seva productora.


31 de març de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera